Etusivu » Nyhtöpossupata meksikolaisittain

Nyhtöpossupata meksikolaisittain

Kirjoittaja: Kulinaari
nyhtöpossupata

Tuttu nyhtöpossu taipuu helposti myös herkulliseksi, lämmittäväksi pataruoaksi. Possun niska eli suomalaisittain myös kassler hautuu upean pehmeäksi tomaattisessa maustekastikkeessa, josta syntyy samalla padan maukas liemi. Tämä meksikolaistyyppinen nyhtöpossupata pitää sisällään myös kasviksia, kuten kidneypapuja, porkkanaa ja maissia.

nyhtöpossu kääntyy myös padaksi

Voit käyttää mitä vain käsillä olevia kasviksia ja juureksia. Kokeile perunaa, kukkakaalia, paprikaa, erilaisia papuja ja hernettä. Maustamiseen sopii myös vaikka valmis fajita- tai tacomausteseos. Mausteliemi on oiva tapa hyödyntää jääkaapista vaikka salsan ja maustekastikkeiden jämät.

Reseptistä tulee nyhtölihaa aika suuri määrä. Voit laittaa pataan mukaan vain osan osan lihasta ja lisätä kasvisten määrää. Muun lihan voit esimerkiksi pakastaa ja käyttää myöhemmin. Samoin ylijäänyt nyhtöpossupata sopii mm. juustoiseen makaronilaatikkoon, jossa on mukana reippaasti chilillä maustettua Aito Cheddaria.

Katso myös herkullinen North Carolina Style Pulled Pork -resepti, sekä nyhtöpossu-coleslaw wrapit.

nyhtöpossupata meksikolaisittain

You may also like

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggaajaa tykkää tästä: