Etusivu » Herkullinen Kulinaarin Caesar-pastasalaatti

Herkullinen Kulinaarin Caesar-pastasalaatti

Kirjoittaja: Kulinaari
Caesar-pastasalaatti

Herkullisia pastasalaattireseptejä ei voi koskaan olla varastossa liikaa. Meillä niitä tehdään välillä ihan viikonloppuruoaksikin, jotta on kaapissa jotain helppoa hyvää tarjolla. Nehän toimivat mainiosti myös mukaan otettavana lounasruokana. Caesar-pastasalaatti tuli videona somessa vastaan ja teimme siitä oman versiomme. Syntyi aivan napakymppi resepti, joka nousi kärkisijoille laajaan pastasalaattivalikoimaamme. Sanoinkin ukolle, että sitten kun mulla on se oma cateringyritys, niin tämä menee listalle.

Caesar-pastasalaatti

Pastasalaatin yksi oleellinen raaka-aine on tietenkin se pasta. Salaattiin sopiva pasta on sopivan kokoista ja muotoista sekä myös koostumukseltaan salaattiin sopivaa. Pienikokiset pastatyypit kuten macaroni, rotini, farfalle, gemelli tai orecchiette soveltuvat mainiosti, koska ne ovat saman kokoisia muiden raaka-aineiden, kuten oliivien tai vihannes-, juusto tai salamikuutio kanssa. Jos pastasalaatti on koostumukseltaan rouheampaa – kuten tämä Kulinaarin Caesar-pastasalaatti, voi pastakin olla muodoltaan pidempää ja hieman kookkaampaa. On tärkeää myös ettei pastaa keitä yli, vaan jättää al denteksi.

Dolce & Gabbana pastaa

Käytin tässä salaatissa napolilaista Di Martino fusillata casareccia -pastaa, joka on tuollaista pitkulaista hieman kierteistä.

Caesar-pastasalaatti

Broilerin tilalle voi proteiiniksi tietysti vaihtaa myös lohta, rapuja tai haluamaansa kasviproteiinia. Kastikkeena on oma Caesar-kastike luottoreseptini. Kokeile sen kanssa myös sydänsalaattiveneitä.

Kokeile myös näitä ruokaisia pastasalaatteja:

Kulinaarin piknik kanasalaatti
Välimerellinen sitruunainen broileri-pastasalaatti
Pasta-perunasalaatti
Ruokaisat pastasalaatit 
Cocktailkurkku-cheddar-pastasalaatti
Kurkku-pastasalaatti
Isännän salaatti

Caesar-pastasalaatti

You may also like

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggaajaa tykkää tästä: