Etusivu » Kismet-mutakakku – niin hyvää ettei sanotuksi saa!

Kismet-mutakakku – niin hyvää ettei sanotuksi saa!

Kirjoittaja: Kulinaari

Mutakakku on syntisen hyvää ja helppo valmistaa. Törmäsin somessa vallan mahtavaan mutakakkureseptiin, joka lienee alunperin ruotsalaisen @tessanbakar käsialaa. Hän oli tehnyt tämän ruotsalaisesta vohvelisuklaasta, joten itse päätin testata repsun tietysti suomalaisille rakkaalla Kismetillä! Suklaavohvelimurska antaa mutakakulle lisämakua ja myös rapeutta. Vaihtelun vuoksi kannattaa kokeilla vaikka muitakin Kismet-makuja. Saattaisi toimia myös Suffelilla.

Fazerin Kismetiä on valmistettu jo vuodesta 1974, eli muistan itsekin kun sitä sai ensimmäisen kerran. Slogan “Niin hyvää ettei sanotuksi saa” on tullut tutuksi ihan alkuajoista lähtien.

Mutakakussa on aina tärkeää, ettei kakkua paista liikaa, jolloin kakun keskusta jää nimensä mukaisesti hieman raa´an oloiseksi eli mutamaiseksi. Tämä omani taisi mennä ihan aavistuksen verran yli, mutta sehän ei makua haittaa. Syynä varmasti pienempi vuoka, jolloin paistoaikaa täytyy hiukan pidentää paksumman kakkumassan takia. Suosittelen tähän siis ennemmin 23 cm irtopohjavuokaa.

Katso myös Raffaello-kakku, kookoksenystävän unelma, jossa on myös käytetty rapeita vohveleita. Kannattaa testata myös täyteläinen Nemesis-suklaakakku, Jerry Lewis -suklaakakku, Hullun naisen kakku, Midin suklaakakku sekä rommisuklaakakku.

You may also like

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggaajaa tykkää tästä: