Etusivu » Korvasieniä, pihvihaastevoitto ja purjehduskaudenavaus

Korvasieniä, pihvihaastevoitto ja purjehduskaudenavaus

Kirjoittaja: kulinaari
Blogin pitäminen jäi hetkeksi hieman lapsipuolen asemaan. Tilalle tuli veneen maston nostoa, korvasienten keittämistä ja työmatkailua. Keittiön puolella mentiin nopeilla perusresepteillä, jotka nyt on jo nähty tällä foorumilla.

Kulinaarisiin tähtihetkiin lukeutuivat työkaverilta saadut yli kolme kiloa korvasieniä, joiden keittämisessä olikin aika urakka. Mutta kyllä kannatti! Nyt on herkkua pakkasessa pitkäksi aikaa. Niille joille korvasienten käsittely on edelleen mysteeri, ohje löytyy täältä.

Toinen täysosuma oli voitto Knorrin Pihvihaaste-kilpailussa. Kisassa piti yksinkertaisesti lähettää kuva omasta pihviannoksestaan ja viikon parhaalle oli luvassa Weber Q200 -kaasugrilli.

Osallistuin kisaan oheisella hevospihvikuvalla ja voitto napsahti! Nyt yläkerran terassilla komeilee jo pariin kertaan testattu kaunotar.

Parempi puolisko poikkesi maailmamatkoiltaan Suomessa auttamassa veneen purjehduskuntoon laittamisessa. Eikä hän koskaan tule tyhjin käsin 😉 Varsinkaan kun juhlimme myös synttäreitäni vähän jälkikäteen. Mm. Lontoosta oli tuliaisina Elisabeth II:n Diamond Jubilee \”Marc de Champagne\” -truffeleitä Fortnum & Masonilta. Samasta ruokataivaasta oli myös iso ruukku taivaallista Herbs de Provence -maustesekoitusta. (Ainoa asia jota olin toivonut). Lisäksi Sveitsin suklaaseuran kuukauden valikoima suklaakonvehteja.

Vene saatiin kunnialla katsastusta vaille purjehduskuntoon jälleen kerran. Jospa jopa pääsisimme juhannuksena ensi kertaa merellekin! Kauden avauspurjehduksella nautittiin tietysti Moët sampanjaa, tryffeleitä sekä perinteisiä kylmäsavulohi-tuorejuusto-leipiä.

Tottakai grillikin koekäytettiin, mutta siitä lisää tuonnempana….

You may also like

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggaajaa tykkää tästä: