Etusivu » Suklaanrakastajan suklaakreemi-vadelmakakku, myös gluteeniton

Suklaanrakastajan suklaakreemi-vadelmakakku, myös gluteeniton

Kirjoittaja: Kulinaari
Suklaakreemi-vadelmakakku

Joulun välipäivinä sain kunnian leipoa rakkaan ystäväni pojan syntymäpäville kaksi täytekakkua, joista toinen oli herkullinen suklaakreemi-vadelmakakku. Syntymäpäiväsankarin toiveena oli nimenomaan suklaakakku. Toiseksi kakuksi haluttiin joku raikkaampi kakku, joten sellaiseksi valikoitui sitruuna-mascarponekakku.Suklaakreemi-vadelmakakku

Suklaakreemikakun vadelmahillon vaihtoehdoksi sopivat muutkin suklaan makuparit, kuten appelsiini, aprikoosi, karpalo, mustaherukka tai minttu. Raikas appelsiinimehu sopii myös kakun kostutukseen.

Kakussa on mukana myös kahvia, joka korostaa suklaan ja kaakaon makua. Kreemin voi myös mainiosti maustaa pikakahvijauheella.

Suklaakakkupohja on todella helppo valmistaa, vain ainesten sekoitus ja uuniin. Tuloksena on todella kuohkea kakkupohja, joka onnistuu myös gluteenittomana.

Sitruuna-mascarponekakku

Sitruuna-mascarponekakun raikkauden takana on lemon curd ja ihanan kepeä mascarponekermakuorrutus.

Katso myös muut blogin herkulliset suklaakakkureseptit.

Suklaakreemi-vadelmakakku

You may also like

2 kommentia

Minou 02/02/2023 - 23:23

Todella kauniita kakkuja ilman turhia koristeluja. Aion leipoa ainakin tuon suklaakakun. Makuyhdistelmä houkuttelee maistelemaan. Löysin juuri blogisi kun etsin “suomalaisia” leivontaohjeita. Olen jo merkannut muutaman leivontaohjeen toteutettavaksi.

Vastaa
kulinaari 02/02/2023 - 23:26

Kiitos! 🙂 ja tervetuloa seuraamaan.

Vastaa

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggaajaa tykkää tästä: