Etusivu » Helppo kahvijäätelö ilman jäätelökonetta

Helppo kahvijäätelö ilman jäätelökonetta

Kirjoittaja: Kulinaari
Kahvijäätelö ilman jäätelökonetta

Viikko ennen kesälomaa on ollut aika helteinen ja viikonloppuna oli jo aika tukalat oltavat. Oli siis mainio hetki valmistaa kesän herkullisimpaan kahvihetkeen helppo kahvijäätelö, joka syntyy ilman jäätelökonetta vain kolmesta raaka-aineesta.

Olen ollut pikkulapsesta saakka aikamoinen kahvikissa, joten kahvi on maistunut myös jäätelömakuna. Tässä reseptissä käytin Nescafé Kulta 2 g pikakahvi-annospusseja, joilla saa sopivan jäätelömassaan sopivan täyteläisen kahviaromin.  Kahvijuomaa ei kannata käyttää jäätelön valmistukseen, koska silloin massaan tulee vettä ja jäätelöstä tulee kiteistä.

Nescafé Kulta 2 g pikakahvi-annospussi

Annostele hieman pehmennyt kahvijäätelö mieluiten kunnollisella jäätelökauhalla. Itse omistan useampia eri kokoisia ammattilaiskäyttöön takoitettuja jäätelökauhoja, koska tein vuosia asiakkaalle jäätelö-ruokastailauksia.

Jäätelöannokset voi vielä koristella esimerkiksi suklaakastikkeella tai Dr Oetkerin maitosuklaanapeilla.

Pikajäätelö on siitä kätevä herkku, että jäätelöpohjan voi helposti maustaa makunsa mukaan ja tehdä vaikka pienet määrät muutamaa erilaista makua.

Katso myös muut jäätelöreseptini:

Mascarponejäätelö
Kurpitsajäätelö ilman jäätelökonetta
Vegaaninen kukkakaali-kuningatarjäätelö
Brownie-mansikkajäätelökakku

Helppo kahvijäätelö

You may also like

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggaajaa tykkää tästä: