Etusivu » Macaron-leivoksia leideille

Macaron-leivoksia leideille

Kirjoittaja: Kulinaari
Macaron-leivoksia

Työkaverini tilasi viime perjantaiksi 30 macaron-leivosta nautittavaksi ystävättäriensä kanssa. Se oli itseasiassa ensimmäinen macaron-tilaustyö ja hyvin mieluisa sellainen. Sain makujen suhteen vapaat kädet ja alkuun sovimme parista eri mausta. Saatuani ensimmäisen punaisen kuorisatsin valmiiksi iski innostus tehdä kerrankin vähän enemmän variaatiota niin väreihin kuin makuihinkin. Niinpä pyöräytin seuraavana iltana vielä ruskeita ja vihreitä kuoria ja suunnittelin lisätäytteitä väriyhdistelmiin sopiviksi.

Lopulta valikoimaksi muodostui valkosuklaa-vadelma, valkosuklaa-lemon curd, tummasuklaa-chili sekä kermatoffee. Lisäksi tein täytekokeiluna omena-calvados version. Sen pohjna käytin omatekoista omena-calvadoshilloketta. Tällä kertaa täyte jäi liian hieman löysäksi, mutta ensi kerralla tiedän sitten säätää reseptin kohdalleen. Maku oli kuitenkin erinomainen.

Tilaaja oli silminnähden tyytyväinen saadessaan leivoslaatikollisen pieniä taideteoksia. Olin myös laittanut mukaan ylimääräiset maistelukappaleet illan emännälle. Pitäähän hänen tietenkin olla etukäteen perillä mitä pöydässä on tarjolla 🙂

Leivokset olivat kuulema olleet jättimenestys kauniissa kesäillassa sampanjan kera nautittuina ja eritryisesti pidettiin tummasuklaa-chilistä.

Kun rakkaudella tekee niin sen myös maistaa.

Riittihän niistä toki leipurille itselleenkin ja myös hieman työkavereille maistiaisia.

You may also like

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggaajaa tykkää tästä: