Etusivu » Aromikas ja mehevä raparperi-sipulifocaccia

Aromikas ja mehevä raparperi-sipulifocaccia

Kirjoittaja: Kulinaari
Raparperi-sipulifocaccia

Kuten kerroin aiemmassa raparperijuoma postauksessani, kyselin seuraajiltani somessa ehdotuksia raparperireseptiikaksi. Tämä todella mehevä ja aromikas raparperi-sipulifocaccia on ensimmäinen vastaus suolaisennälkään.

Raparperi-sipulifocaccia

Useimmiten raparperista tulevat mieleen leivonta ja makeat jälkiruoat. Mutta raparperista on moneksi – myös suolaisiin herkkuihin. Raparperi-sipulifocaccia syntyi muutenkin luontevasti, koska tässä on viimeaikoina tullut leivottua focaccia jos toinenkin. Viimeksi suureen suosioon noussut mausteinen nduja-focaccia.

Raparperi-sipulifocaccia

Raparperi-sipulifocaccian juju on hitaasti karamellisoidussa sipulissa, joka saa pannulle seurakseen lopuksi myös raparperipalat. Seos maustetaan suolalla, hunajalla tai ruokosokerilla sekä pippurilla ennen focaccian päälle levittämistä. Kokonaisuus paistuu uunissa kirpeän makeaksi herkuksi, jonka voi vielä viimeistellä balsamicokastikkeella.

Raparperia on vielä runsaasti pakastimessa odottamassa, joten kokkailu jatkuu… Mitä sinä toivoisit raparperista? Tai mitä itse teet siitä?

Raparperi-sipulifocaccia

You may also like

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggaajaa tykkää tästä: