Etusivu » Ruokaisa minestronekeitto raakamakkaralla

Ruokaisa minestronekeitto raakamakkaralla

Kirjoittaja: kulinaari
Ruokaisa minestronekeitto

Meidän itsenäisyyspäivän ruokalistalla oli ruokaisa minestronekeitto, jota ukkeli teki meille ison kattilallisen.

Minestronekeitto on alkujaan italialainen paksu vihanneskeitto, jonka juuret johtavat kauas roomalaisaikaan. Kuten italialaisilla ruoilla on tapana, reseptiikka vaihtelee paljon alueittain ja sesongin mukaan.

Ruokaisa minestronekeitto raakamakkaralla

Tähän minestroneen lisäsimme italialaisia fenkolilla maustettua Ciapella-raakamakkaraa, joka antaa keitolle hienon aromin ja ruokaisuutta. Näitä raakamakkaroita myy Helsingissä Hakaniemen hallissa Roiniset -herkkukauppa. Sieltä ovat myös tässä keitossa käytetyt säilötyt San Marzano -tomaatit, jotka ajoimme sileäksi soseeksi. Ciapella-raakamakkaroista syntyy myös herkullisia lihapullia, maukasta pizzaa ja makkarakeittoa.

Mutti Verdurine kastikepohja

Keitossa käytetty Mutti le Verdurine -tahna tai kastikepohja, kuten he tuotetta itse kutsuvat, sisältää tuplakonsentroitua tomaattia, porkkanaa, sipulia ja selleriä, eli kaikki klassisen italialaisen kastikepohjan ainesosat. Käytä Verdurinea kastikkeisiin ja keittoihin tuomaan herkullista makua.

Ruokaisa minestronekeitto raakamakkaralla

You may also like

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggaajaa tykkää tästä: