Etusivu » Rapuja Helsingin taivaan alla

Rapuja Helsingin taivaan alla

Kirjoittaja: Kulinaari
Rapuja Helsingin taivaan alla

Torstaina vietettiin Helsingissä Illallinen Helsingin taivaan alla -tapahtumaa. Idea on yksinkertaisesti koota ystävät ja tuttavat yhteen, kattaa pöytä ulos ja nauttia yhdessä mukavasta yhdessäolosta, ruoasta ja juomasta. Sain itse kutsun ystävältäni Liisalta ja illan teemana oli sopivasti \”Rapuja Helsingin taivaan alla\”. Paikkana Teurastamon piha Sörnäisissä. Pitkän pöydän ympärillä oli toistakymmentä henkeä ja illan tunnelma oli mitä parhain. Laulua ja soittoa, rapuja ja snapseja. Kiitos Liisa!! ja kiitos järjestäville tahoille. Upea tapahtuma!

 

Kuva: Liisa Paasio

Tapahtunan järjestelyistä vastasi Yhteismaa ry. Mukana tapahtumaa mahdollistamassa olivat myös Helsingin Energia ja Helsingin kaupungin rakennusvirasto.
http://www.helsingintaivaanalla.fi/

Otin itse kokeiluun täysimittaisesti myös tuon saaristolaisleivän rapujen kanssa ja ihastuin kyllä ikihyviksi. En varmaan koskaan enää vaihda takaisin paahtoleipään.

Oman leipäni kokosin näin:
Saaristolaisleipäsiivu
sipisu voita
ravunlihaa
smetanaa tai sitruunalla maustettua majoneesia tai aiolia
tilliä

juomalaulu
snapsi
ja eiku ääntä päin 😀

(Tosin itse jätin nyt snapsit väliin kun olin autolla liikenteessä)

You may also like

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggaajaa tykkää tästä: