Etusivu » Maailman paras kimchi-kaalisalaatti

Maailman paras kimchi-kaalisalaatti

Kirjoittaja: Kulinaari
Superhelppo kimchi-kaalisalaatti

Sain kaupallisen yhteistyön merkeissä Kikkomanilta testiin Kimchi Spicy -chilikastiketta. Niinpä syntyi tämä maailman paras (ja helpoin) kimchi-kaalisalaatti. Muista Kikkoman herkuista saatte lukea pian lisää!

Kimchi-kaalisalaatti

Korean kansallisruoasta kimchistä makumaailmansa ammentava upean umaminen ja lämmittävän mausteinen Kikkoman Kimchi Spicy -chilikastike vei sydämemme kertalaakista. Fermetoidusta kiinankaalista ja mausteista valmistettavan tulisen ja rouskuvan kimchin maun salaisuus piilee muun muassa suolan, chilin, kalakastikkeen, valkosipulin ja inkiväärin yhdistelmässä ja ne maistuvat myös tässä Kimchi Spicy -chilikastikkeessa.

Kimci chilikastike on oivallinen mauste myös muussa ruoanlaitossa. Kannattaa kokeilla rohkeasti dippikastikkeisiin, salaatinkastikkeisiin, keittoihin sekä pataruokiin.

Vinkki: Yhdistä 150 g Kikkoman Kimchi Spicy -chilikastiketta kiloon kasviksia.

Kimchi-kaalisalaatti

Koska kaalisesonki on parhaimmillaan, Kimchi Spicy -chilikastiketta testattiin ensimmäisenä erittäin ohueksi suikaloidun valkokaalin kanssa, joka on myös legendaarisen coleslawn pääraaka-aine. Kokeile myös punakaalin ja napakaksi kypsennetyn kukkakaalin maustamiseen. Lisäsin omaan kaalisalaattiini myös hienonnettua korianteria, joka toimi salaatissa myös upeasti.

Kimchi-kaalisalaatti

Tämän helpommaksi herkullisen lisukesalaatin tekeminen ei voi oikein enää tulla. Kimchi-kaalisalaatti on omiaan grilliruokien kanssa ja maistuu myös esimerkiksi pihvin tai paistetun broilerin lisukkeena.

You may also like

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggaajaa tykkää tästä: