Etusivu » Lemon Spritz on kuin raikas lasillinen Italiaa

Lemon Spritz on kuin raikas lasillinen Italiaa

Kirjoittaja: Kulinaari
Lemon Spritz drinkki Mionetto proseccosta

Kevään ja kesän juhlakausi käynnistyy ihan kohta ja niitä juhlistaa usein kuohujuoma. Kuohujuomasta voi nauttia alkukilistelyjen jälkeen myös raikkaan juomasekoituksen, kuten Lemon Spritz -muodossa.

Lemon Spritz drinkki Mionetto proseccosta

Vinkki: Voit valmistaa Lemon Spritz -juoman limoncellon myös itse tai käyttää sitruunasiirappia. Katso reseptit näihin postauksen lopusta.

Katsoi myös muut Kulinaari-blogin juomavinkit, kuten kesädrinkki Hugo, kuohuviini-tasting, Väritys tasting, sitruunalimonadi, ja sitruunainen jäätee.

Lemon Spritz drinkki Mionetto proseccosta

Mionetto Prosecco Brut DOC Treviso on maailman suosituin Prosecco. Luottoviljelijöitä kerätyt rypäleet valmistetaan Cremant-menetelmällä upeaksi kuohuviiniksi, jossa on runsaat ja kepeät kuplat. Täydellinen juoma kaikkiin tilanteisiin.
Mionetto-tuoteperheestä löytyy useita erilaisia Proseccoja, joitain myös pieninä pulloina.

Mionetto Prosecco Brut Organic

Mionetto Prosecco Brut Organic, luomu, vegaaninen

Italia, DOC Prosecco
Rypäle: Glera
Alkoholi: 11, 0 %
Sokeri: 11,0 g /l
Hapot: 5,6 g/l
Tarjoilulämpötila: 6-8 °C
Alkon hinta: 12,98 €, vakiovalikoima

Pehmeän kepeä, vaalaeankeltainen kuohuviini on maultaan erittäin kuiva ja hapokas. Siinä voi aistia sitruksia, päärynää, aprikoosia ja hentoa valkopersikkaa. Tuoksussa löytyy herkullisia omenan aromeja.

Mionetto Prosecco Brut Organic on oivallinen valinta vähärasvaiselle kalalle, salaateille ja kasvisruoille sekä tietysti aoeritiiviksi ja seurustelujuomaksi. Kuohuviini on luomu ja vegaaninen. Lisäksi myös sen pakkaus on ympäristövastuullinen.

Lemon Spritz drinkki Mionetto proseccostaKuohuviinin tarjosi Viinilinna

You may also like

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d