Etusivu » Hurjaa pyöritystä Electroluxin blenderikoulussa

Hurjaa pyöritystä Electroluxin blenderikoulussa

Kirjoittaja: Kulinaari
Kaupallinen yhteistyö Electroluxin kanssa. Sain joulukuussa kutsun Electroluxin kokkikouluun Arto Rastaan vetämään blenderikouluun, jossa tutustuimme uuden huippuhienon Electrolux Explore 7 -blenderin ominaisuuksiin erilaisten reseptien kautta. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Electroluxin kanssa.

Blenderillä valmistettavien smoothieiden, ruokien ja juomien suosio ei osoita ainakaan laantumisen merkkejä. Terveellisiä elämäntapoja ja ravinteikkaita raaka-ainevalintoja suosivaan ruokavalioon sosekeitot ja maistuvat juotavat välipalat sopivatkin erinomaisesti.

Mutta oletko koskaan tullut ajatelleeksi, miten käyttämäsi laite kohtelee herkkiä raaka-aineita. Säilyttävätkö ne makunsa ja muut ominaisuutensa valmistuksen aikana.

Ammattikeittiöistä kotikokeille

Electroluxilla on mittava kokemus ammattikeittiöiden laitevalmistajana ja he haluavat tuoda tätä osaamista ja käyttökokemusta myös meille kotikeittiöissä hääriville, joilla ei myöskään ole välttämättä ylenpalttisesti tilaa monille eri laitteille. Varsinkin itselläni laskutila on muutenkin kortilla keskusta kaksion pienessä keittiössä.

 

Pienen keittiön tehopakkaus

Päivän tähti oli siis Electrolux Explore 7 -tehosekoitin, jonka tärkein innovaatio on Power Tilt -teknologia. Tämä tarkoittaa että laitteen kannu on optimaalisessa 10 asteen sekoituskulmassa, jonka ansiosta voidaan käyttää matalampaa sekoitusnopeutta. Tämä taas pitää raaka-aineiden lämpötilan matalampana, eivätkä ne myöskään yliprosessoidu. Lopputuksena parempi koostumus, maku ja upea väri. Esimerkiksi smoothien on tuoreempi, ravinteikkaampi ja säilyy pidempään parempana.

Pulssitoiminto
Laitteessa on joka nopeudelle pulssitoiminto, joten saat sen oikean koostumuksen kaikkiin resepteihisi.

  • Pulssi 1 jättää hyvän suutuntuman esimerkiksi guacamoleen.
  • Pulssi 2 antaa hieman tasaisemman koostumuksen vaikkapa salsaan.
  • Pulssi 3 saat täydellisen silkkisen tasaisen koostumuksen, joka on erinomainen esimerkiksi pyreiden ja jäätelön valmistuksessa.
Älykäs nopeuden säätö
Vaikka raaka-aineiden määrä kannussa ja niiden rakenne vaihtelisi, Explorer 7 säätää sekoitusnopeutta niin, että lopputulos säilyy aina tasaisena.

4 reseptiohjelmaa
Explore 7 -tehosekoittimen automaattiset reseptiohjelmat ovat kiireisen pelastus! Kukin ohjelma kestää noin minuutin, sisältäen eri nopeuksia, paussi- ja pulssivaiheita. Saat herkullisimman lopputuloksen ja paremman koostumuksen kuin vain yhdellä nopeudella. Laitteessa on valmiit reseptiohjelmat jäämurskalle, smoothielle, juomille ja keitolle.
Jos olet intohimoinen kotibaarimikko, niin tämä blenderi on juuri sinulle!

 

Kätevät lisävarusteet
Kirsikkana kakun päällä ovat Explorer 7 -lisävarusteet.

Kätevän kokoisen monitoimisilppurin avulla mm. esivalmistelet raaka-aineita ja viimeistelet annoksesi. Se soveltuu esimerkiksi kasviksille, lihalle, yrteille, pähkinöille ja kahvipavuille.

Mehusuodattimen avulla valmistat helposti vaikka joka aamu tuoretta appelsiinimehua.

Matkapulloon voit ottaa mukaan valmistamasi raikkaan smoothien.

Tyylikäs muotoilu ja helppohoitoisuus
Hyvännäköisiä keittiölaitteita pitää mielellään myös esillä. Explore 7 -blenderiä on saatavana usean värisenä ja sen muotoilu myös miellyttää silmää. Mikä parasta, kannu ja terät voi huoletta pestä astianpesukoneessa. Linjakkaasti muotoiltu runko on myös helppo pyyhkäistä puhtaaksi käytön jälkeen. Nämä ovat itselleni aina erittäin tärkeitä valintaperusteita keittötarvikkeita hankkiessani.

 

 

Electroluxin blenderikoulun 7E luokkakuvassa.
Vasemmalta lukien:
Kulinaari
Syncro89
Beachhouse Kitchen
Pullahiiren leivontanurkka
Arto Rastas
Saaran lautasella
Taste of Nikinmäki

Blenderikoulun täysi oppimäärä

Arto Rastas oli suunnitellut reseptejä, joissa kussakin käytettiin hyväksi Explore 7 -blenderin eri ominaisuuksia ja ohjelmia. Resepti löytyy aina nimen linkin takaa.

Raikas smoothie välipalaksi tai muuten vain päivän raikastukseksi!
Aivan uskomattoman täyteläinen ja mahtava väri.

Cheat Day Smoothie Bowl
Täyteläinen herkkukulho.

 

Kukapa olisi uskonut että myös mansikasta saa aivan täydellistä gazpachoa!
Ensi kesän hittiresepti!
 
 

Spicy Winter Power Loska Smoothie
Tässä on flunssakauden herkullisin röörinen avaaja.


Appelsiini-kahvidrinkki
Hedelmäisen suklainen alkoholiton jälkiruokadrinkki 

Olen ehtinyt testata blenderiä jo pariin otteeseen kotikeittiössäkin. Joulunpyhinä valmistin sillä kermaisen täyteläisen caesarkastikkeen sekä herkullisen tonnikalakastikkeen vitello tonnatolle.

 

 

 

You may also like

4 kommentia

Nimetön 20/01/2019 - 19:57

Tämä Electroluxin Explore 7 blenderi on kyllä osoittautunut ihan mielettömän käteväksi laitteeksi. En ole koko tammikuussa varmaan muuta kodinkonetta käyttänytkään. Aamuisin smoothiet, päivisin sosekeitot, illalla kastikkeet ja tuoremehut, oon niin ihastunut tähän monitoimikoneeseen ❤️.

Vastaa
Nimetön 20/01/2019 - 20:31

Todellakin monipuolisin laite, mitä mulla on koskaan ollut käytössä! Ja mielettömän tehokas. Kiitos kivasta kouluseurasta Sari!

Vastaa
Nimetön 20/01/2019 - 19:57

Tämä Electroluxin Explore 7 blenderi on kyllä osoittautunut ihan mielettömän käteväksi laitteeksi. En ole koko tammikuussa varmaan muuta kodinkonetta käyttänytkään. Aamuisin smoothiet, päivisin sosekeitot, illalla kastikkeet ja tuoremehut, oon niin ihastunut tähän monitoimikoneeseen ❤️.

Vastaa
Nimetön 20/01/2019 - 20:31

Todellakin monipuolisin laite, mitä mulla on koskaan ollut käytössä! Ja mielettömän tehokas. Kiitos kivasta kouluseurasta Sari!

Vastaa

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d