Etusivu » Helppo tomaattinen lohipasta

Helppo tomaattinen lohipasta

Kirjoittaja: Kulinaari
tomaattinen lohipasta

Pääsiäisloman viimeisenä päivänä podin vielä koronan jälkioireina uupumusta ja väsymystä. Oikein mitään ei jaksa tehdä tai ajatella. Olotila on tässä välillä ollut ihan hyvä, mutta joinain päivinä voimattomuus iskee.  Kauankohan tätä kestää? Ystävien kertoman mukaan jopa kuukausia. Helppo lohipasta syntyy jopa tällaisessa aivosumussa ihan hyvin.

tomaattinen lohipasta

Eilen palatessani pääsiäisenvietosta taas omaan kotiini Kallioon, kävin samalla ruokakaupan kautta hakemassa jotain jääkaapin täytteeksi. Kalahyllystä tarttui mukaan punalaputettu lohifileepala vailla sen kummempaa suunnitelmaa.

tomaattinen lohipasta

Koska viimeinen käyttöpäivä oli saman tien, päätin kypsentää lohen seuraavaa päivää varten etukäteen. Kaapissa oli myös Fiksuruoka-verkkokaupasta tilaamiani valmiita tomaattipohjaisia pastakastikkeita, joten käytin yhden purkin lohen kypsennyksen yhteydessä. Lohipasta tuntui luontevalta, koska kaapista löytyi myös spagettia.

tomaattinen lohipasta

Seuraavan päivän lounaasta oli siis suurin osa valmiina. Vain pastan kypsennys ja loput kastikkeesta samanlaisesta valmiista pastakastikepurkista. Satsista riittää useammallekin aterialle.

tomaattinen lohipasta

You may also like

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggaajaa tykkää tästä: