Etusivu » Raikas piparjuuri-tillikastike on oiva kumppani kalalle ja lihalle

Raikas piparjuuri-tillikastike on oiva kumppani kalalle ja lihalle

Kirjoittaja: Kulinaari

Äskettäin uutisoitiin, että Stockmann Herkku siirtyy S-ryhmälle. No nähtäväksi jää siirtyykö myös S-ryhmän kauppojen kuuluisan nuiva palvelukulttuuri uuteen konseptiin. Vaikka Stockka on ajanut omankin palvelunsa lähes olemattomiin vuosien varrella on siitä sentään joku etäinen kaiku vielä jäljellä, ainakin kokeneempien myyjien keskuudessa. Tämä on siis oma kokemukseni.

Ja miten tämä liittyy otsikon kastikkeeseen mitenkään. No siten, että olemme Herkkua nyt kesälomalla kannattaneet useampaakin otteeseen. Itseasiassa ihan kivakin käydä siellä, koska sieltä puuttuvat mm. markettien kirkuvat lapset ja tilaa sekä valikoimaa on ylenpalttisesti.

Itse jään Herkun tulevaisuutta mielenkiinnolla ja toivon että se tuo jotain uutta ruokakauppatarjontaan.

Otimme palvelutiskiltä hieman riimihärkää, jota muuten aion kokeilla tehdä itsekin, sekä kalatiskiltä hyvännäköistä tiikerilohta, joka on pinnaltaan loimutettua kylmäsavulohta. Erinomaisen makuista muuten.

Näille vielä kylkeen uutta perunaa ja tottakai raikas kastike, joka sopii niin lihalle kuin kalalle.

HELPPO PIPARJUURI-TILLIKASTIKE

1 prk (200 g) crème fraîchea
2-3 rkl piparjuuritahnaa
0,5 dl hienonnettua tilliä
valkopippuria myllystä
suolaa

Sekoita ainekset tasaiseksi kastikkeeksi. Piparjuuren määrää kannattaa tietysti kokeilla ja säätää sekoittelun lomassa oman makunsa mukaan.

 

You may also like

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggaajaa tykkää tästä: