Etusivu » Hietsun hallissa musaa, maistelua ja Fat Ramenia

Hietsun hallissa musaa, maistelua ja Fat Ramenia

Kirjoittaja: Kulinaari
Fat Ramen

Ensinnäkin pahoitteluni, etten ole päässyt päivittämään blogia viimeaikoina, mutta työ on juoksuttanut miestä ympäri maailmaa. Jostain on se ruokarahakin vielä revittävä. Tätä kirjoittelen myös työmatkaltani Piemontesta Italiasta.

Viime lauantaina palasin Istanbulista samoista hommista ja lähdin melkein samantien ystäväni kanssa kohti Hietalahden kauppahallia. Alunperin olimme menossa illastamaan jo käsitteeksi muodostuneeseen Fat ramen -ravintolaan, mutta illasta muodostui odotettua hauskempi kokonaisuus, koska hallisa oli meneillään toista kertaa lauantaisin vietettävä Musaa ja maistelua -tapahtuma.

tarjolla on hallin täydeltä maisteluannoksia, tuote-esittelyitä monipuolisen musiikin siivittämänä. Ja väkeä olikin liikkeellä sankoin joukoin. Tuskin olen koskaan nähnuy hallia niin täynnä. Tapahtuma onkin jo niin suosittu, että kannattaa mennä paikalle ajoissa, jos meinaa saada jostain paikan itselleen.  Selkeästi tällaiselle toiminnalle on tilausta. Musaa ja maistelua on myös ehdolla Helsingin ruokakulttuuripalkinnon saajaksi tänä vuonna.

Musaa ja maistelua -tapahtuma Facebookissa

Hetken siinä kiertelimme ja otimme aperitiiviksi sampanjalasilliset ennenkuin siirryimme Fat Ramenin parvelle nauttimaan neljän ruokalajin illallista. Itselläni ei ollut mitään ennakko-odotuksia ruoan suhteen, joten kokonaisuus yllätti sitäkin enemmän.

 

Todella upean makuinen aloitus, jossa kivaa noririisikeksi toi rapeutta.
Tämän tyyppistä olen tehnyt itsekin, mutten vielä maissa ole päässyt ihan näihin svääreihin!

 

Ehkä upeinta ramenia mitä olen kuunaan syönyt! Ja pakko ollakin, kska tämä oli eka kerta 😉 Kerrassaan tajunnan räjäyttävät maut! Lohenmäti ja hollandaise olivat nerokas lisä.

 

Jälkiruoka oli kokonaisuuden ehdoton heikoin lenkki! Tämä jäi maussa jälkeen kaikesta muusta ja oli vähän jopa pettymys lopetukseksi. Madeleine oli paistettu rutikuivaksi ja mousse ei maistunut juuri miltään. Olisin kaivannut tähän jotain yksinkertaisempaa ja särmikkäämpää. Vaikka limesorbetti toimisi hienosti.

Kokonaisuus oli kuitenkin erinomainen! Tulen vierailemaan Fat Ramenissa useamminkin! http://fatramen.fi

Ja vierailkaa ihmeessä Musaa ja maistelua tapahtumassakin. Kauppahallimme kaipaavat juuri tällaista pöhinää.

 

You may also like

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggaajaa tykkää tästä: