Etusivu » Savusilakkatahna ja alkupalaleipäset

Savusilakkatahna ja alkupalaleipäset

Kirjoittaja: Kulinaari
Savusilakkatahna

Tämä postaus on alunperin julkaistu tammikuussa 2013 ja päätin julkaista sen uudelleen hieman päivitettynä. Savusilakkatahna on nopeatekoinen herkku, joka sopii niin dippailuun kuin alkupalaleipästen täytteeksi tai vaikka voileipäkakkuun sen iänikuisen lohen ja uhanalaisen tonnikalan sijaan.

savusilakoita

Olinkin ehtinyt metsästää savusilakoita kaupoista ja kauppahallista jo tovin. Taitavat olla enemmän syksyn ja talven herkkua. Savusilakkatahna ja Vaasan ruisnachot ovat muuten lyömätön yhdistelmä. Ja molemmat vielä kotimaista lähiruokaa, mikäs sen parempaa!

Savusilakkatahna

Lauantaina se taas iski. Siinä kalatiskillä Tammistossa. Järkyttävä savusilakan himo. En jotenkin kehdannut vain muutamaa hassua sinttiä siitä ostaa, joten sen verran sitten, että saatiin loihdittua pieni alkupala ihan hatusta. Ja siinä peratessa tuli tyydytettyä se savusilakan himokin hetkeksi.

Voin muuten lämpimästi suositella myös löytämiäni Rosala Bagaren valmistamia Rosala cocktailpala -saaristolaisleipäpaloja. Ne ovat valmiiksi oikean kokoisia, pyöreitä ja pieniä. Käteviä juuri tällaisten pienien ja nopeiden herkkujen valmistukseen.

Savusilakkatahna

You may also like

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggaajaa tykkää tästä: