Etusivu » Kohta irrotetaan lomaköydet

Kohta irrotetaan lomaköydet

Kirjoittaja: Kulinaari
Viikonloppu on ollut yhtä säntäilyä paikasta toiseen. Veneen varustelu lomapurjehdusta varten on ollut täydessä käynnissä. Ostoslistat ovat taas kilometrin pituisia ja tietenkään yhdestä kaupasta ei saa kaikkea tarvittavaa. Mikähän siinä on, ettei ole kertaakaan näiden vuosien aikana tullut tallennettua yhtäkään listaa seuraavaa kesää varten. Aina on sama miettiminen ruokatavaroiden kanssa.

Itseasiassa suurin osa on kuiva tavaraa. Tuoretuotteita varataan mukaan vain parin päivän edestä. Satamissa on kutakuinkin hyvät mahdollisuudet saada tuoreita vihanneksia, lihaa ja kalaa.

Kotona vielä kuitenkin parit illalliset syödään, ennen kuin lomaköydet irrotetaan. Lauantai-iltana tarjoiltiin selkeää ja yksinkertaista härän sisäfilettä, kanttarellimuhennosta sekä uunissa kokonaisena kypsennettyä munakoisoa.

UUNISSA KYPSENNETTY MUNAKOISO
1 munakoiso
suolaa
mustapippuria

Vuohenjuustoa

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Pese munakoiso ja pistele kuoreen haarukalla reikiä joka puolelle.
Laita munakoiso uunivuokaan ja anna paistua uunissa n. 60 minuuttia.
Halkaise kypsä kypsä munakoiso puoliksi pituussuunnassa. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä halutessasi päälle vuohenjuustoa ohuina siivuina.

You may also like

Vastaa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggaajaa tykkää tästä: